HKUD „Vladimir Nazor” Sombor

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Život i djelo Ante Evetovića Miroljuba i Ivana Evetovića

Pjevačka skupina našega Društva gostovala je 13.08.2012. u Baču.

Povod ovom gostovanju bila je tribina na temu „Život i djelo Ante Evetovića Miroljuba i Ivana Evetovića bačkog župnika“, u organizaciji UG“TRAGOVI ŠOKACA“ iz Bača .

Program je započeo Sv. Misom u Župnoj crkvi a nastavljen u sali Kulturnog Centra. Predavač na Tribini je bio Mons. Stjepan Beretić koji je pred prepunom salom vrlo zanimljivo i iscrpno upoznao nazočne o životu i djelu Ante i Ivana Evetovića.

Prikladnim pjesmama predstavile su se i pjevačke skupine domaćina i našega Društva a pročitano je i nekoliko pjesama što je brojna publika toplo pozdravila.

U etno kući „Didina kuća“,domaćini su nakon završetka programa za goste i učesnike priredili i „etno većeru“ (paprikaš od pivca i domaći rizanci), a bilo je i domaće gibanice nakon koje su na sveopće zadovoljstvo naši pjevači zapjevali. Ređale su se pjesma za pjesmom, želja za željom a neki su i zaplesali.

Sa željom da se suradnja nastavi pozdravili smo se sa domaćinima i zahvalili na izuzetno toplom prijemu koje ćemo zasigurno dugo pamtiti.

V.Čuvardić


 

 

Čitajte AKTUELNO
i
nternet izdanjeMonografija povodom 75 godina postojanja i rada

Internet izdanje_
______________________________

Moj Nenadić - monografija

Internet izdanje

Trenutno aktivnih Gostiju: 9 

Sva prava zadržana.    (c)2011   HKUD "Vladimir Nazor" Sombor