HKUD „Vladimir Nazor” Sombor

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Tamburaška

Prijem novih članova

Tamburaška sekcija ima probe utorkom i četvrtkom od 19 do 20.30 sati, primaju se i novi članovi a predavač je profesor Marina Antunić.

 

Polaznici tamburaške skole HKUD – a


CILJ NAM JE NAPRAVITI TAMBURAŠKI SASTAV

Kulturno umjetničkim društvima uvjek su potrebni tamburaši kako bi folklorne plesove otpratili na probama i nastupima. Ali društva oduvjek prati problem nedostatka tamburaša. Teško je kompletirati tamburaški sastav koji bi bio pri ruci kad god to zatreba. Problem je u tome što mladi tamburaši iz društava odlaze na „tezgarenja“ i zarađuju novac. S obzirom da niti jedno naše Hrvatsko kulturno umjetničko društvo nema prevelik proračun kako bi plaćalo ozbiljniji tamburaški sastav, a razumljivo, sastavi ne ostavljaju svoje svirke zbog folklora jer je sviranje mnogima jedini izvor zarade, društva se „krpe“ kako umiju i kako stignu.

Više...
 

Škola tambure!

ŠKOLA TAMBURE ZA SVE !!!                                      časovi utorkom od 19h 


Škola tambure za sve, bez obzira na godine, za potpune početnike i one koji nešto znaju. Prijave u kancelariji u domu od 18h - 21h, ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom.


 

Međunarodni festival tamburaške glazbe

15. svibnja 2011. godine održaće se u prostorijama HKUD "Vladimir Nazor" u Somboru međunarodni festival hrvatske tamburaške glazbe. Očekuje se dolazak mnogih tamburaških orkestara iz Hrvatske, BIH, Mađarske ...


 

 


Čitajte AKTUELNO
i
nternet izdanjeMonografija povodom 75 godina postojanja i rada

Internet izdanje_
______________________________

Moj Nenadić - monografija

Internet izdanje

Trenutno aktivnih Gostiju: 7 

Sva prava zadržana.    (c)2011   HKUD "Vladimir Nazor" Sombor